Wat doen wij?

Great services, great theme

‘‘PBTA helpt opdrachtgevers, exploitanten, ontwerpers en bouwers een gastvrij, comfortabel en veilig huis en thuis te realiseren voor publiek, artiesten en technici.’’

Onze werkwijze

Alle kennis op het gebied van theaterbouw en theateradvies die gaandeweg de totstandkoming van een plan noodzakelijk is, kan door PBTA worden ingebracht, beginnend bij het onderzoek naar de haalbaarheid van een voornemen en geschikte bouwlocaties, tot en met het operationeel afleveren van de geavanceerde machinerie op en rond het podium.

Op en rond het podium bevindt zich, grotendeels aan het oog van het publiek onttrokken, een uitgekiend systeem van hijs- en hefinstallaties en licht- en geluidapparatuur. Ook de stoelen voor het publiek en theatergordijnen maken deel uit van de theatertechniek. Maar voor dit alles het gebouw ingebracht kan worden, is het zaak het gebouw er optimaal voor toe te rusten.

De specialisten van PBTA werken het ontwerp integraal uit, zódat een logistiek en technisch goed functionerend theaterbedrijf wordt bewerkstelligd en het bezoekende publiek de meest optimale beleving wordt geboden: goed zittend in een prettige omgeving, met vrij zicht op het speelvlak en een aangenaam klankbeeld ervarend.

Wij bieden...

  • Bijna 30 jaar ervaring met podiumtechniek en huisvesting van culturele ondernemingen
  • veel ervaring met politieke processen, besluitvorming, aanbesteding, ontwerp- en bouwprocessen
  • Adequaat zicht op de kosten van het bouwen van podiumgebouw
  • Gebouwakoestische- en ruimte-akoestische expertise
  • Specialisten op het gebied van alle theatertechnische disciplines onder één dak

Alle vakdiscplines onder één dak; theateradvies, theaterontwerp en (elektro-)akoestiek!

ADVIESGEBIEDEN

THEATERTECHNISCHE INSTALLATIES

WERKZAAMHEDEN

Onze opdrachtgevers: