ONS IDEE

’’Ook de smaak van de koffie, aangename stoelen en een comfortabele foyer dragen bij aan de beleving van een bijzonder avondje theater.‘‘

Ons idee

Theaterbezoekers zijn meer tevreden wanneer zij zich gastvrij ontvangen voelen in een goed uitgerust theater. Artiesten spelen betere voorstellingen wanneer zij zich gastvrij ontvangen voelen in een goed uitgerust theater. Het begint al bij de smaak van de koffie, het gevoel wat je krijgt als je in de foyer loopt en vervolgens de theaterzaal instapt. De beleving en het gevoel vóór de voorstelling draagt wezenlijk bij aan de totale beleving en sensatie van de avond en het bezoek aan het theater. Betere voorstellingen leiden tot een nóg meer tevreden publiek, dat naar het theater terugkomt voor een volgende onvergetelijke ervaring. Dát is waar het om gaat als men cultureel ondernemen wil.

Om dit te bereiken is meer dan specialistische theatertechnische kennis noodzakelijk, een goede afstemming tussen alle disciplines is essentieel. Al jaren staan wij voor een goed integraal ontwerpproces, een visie die ons bureau al meer dan 25 jaar tevreden opdrachtgevers oplevert. PBTA is het enige bureau dat een specialistisch team onder één dak biedt, wij zijn als geen ander in staat om snel te schakelen van trekkenwand naar akoestiek of van kleedkamer naar E installatie.

Als resultaat van uw samenwerking met PBTA zult u over een theaterzaal met comfortabele stoelen beschikken, waar ruimte voor armen en benen en goed zicht op het toneel is gerealiseerd. Uw theaterzaal waar een aangenaam binnenklimaat zorgt voor een ontspannen sfeer. Waarbij het geluid en licht goed geregeld is; artiesten en crew alle comfort (‘backstage’) wordt geboden en waar een ruime theateruitrusting met goed kwalitatief materiaal aanwezig is. Een goed doordacht theaterbedrijf beperkt ook de factor arbeid in sterke mate, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparing.

PBTA helpt u kiezen welke investeringen zich dubbel en dwars zullen terugbetalen, in geld en in enthousiaste bezoekers!